Tur uçuşu, gece yarısı 01:40 olduğu için, tarih olarak dikkat ediniz. Akşam, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde 22:00’da tur yetkilisi ile buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra TÜRK HAVA YOLLARI uçuşu ile Havana’ya yolculuğumuza başlıyoruz. Geceleme uçakta olacaktır.
Sabah 07:45’te Küba’nın başkenti Havana’ya ulaşıyoruz. Havalimanında karşılanma ve rehberimiz eşliğinde, Varadero’ya doğru hareket ediyoruz. (3-3,5 saat)
Varışımıza takiben odalarımıza yerleşiyoruz ve serbest saatlerimiz. Öğlen ve Akşam yemeği her şey dahil otelimizde alınacaktır.
Kahvaltıyı takiben, otelden ayrılış ve çıkılacak Katamaran Crucero del Sol turu için Varadero’daki Marina’ya gidiş. Katamaranımızla hareket ederek Cayo Blanco adasına gidiyoruz. Burada deniz ve güneşin tadını beyaz kumların üzerinde palmiye ağaçlarının gölgesinde çıkartıyoruz. Öğle yemeğimizi deniz ürünlerinden oluşan muhteşem bir açık büfeden alıyoruz. Yunuslarla yaklaşık 15 dakikalık interaktif bir karşılaşma, unutulmaz bir gezi ve mercan bariyerinde yüzme deneyimi. Otele geri dönüş. Geceleme Varadero’da ALL INCLUSIVE.
Kahvaltıyı takiben Havana’ya transfer. Varışı takiben otelimize yerleşiyoruz. Bugün 1 saatlik eski Amerikan Arabaları ile Nostaljik Havana ve Eski Şehir Turumuz olacak.
Turumuzun sonunda otelimize dönüş.
Geceleme Havana’da.
Otelimizde alacağımız kahvaltıyı takiben Havana şehir turu: Turumuz, modern Havana’dan başlar, artdeco ve modern mimari ile karışık Vedado ve Miramar bölgesinden geçer ve dünyaca ünlü Devrim Meydanında ilerler. Capitolio Binasından başlayarak Central Park ve Opera Binası görülür. Sonrasında Obispo Caddesi boyunca gezdikten sonra Eski Havana’nın Kolonyal tarzı meydanları karşınıza çıkacak. Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja ve Plaza de San Francisco de Asis gibi görkemli mekanları ve eski sokakları görülecek yerler arasındadır. Öğle yemeği turumuz esnasında yerel bir restoranda alınacaktır.
Turumuzun sonunda otelimize dönüş, geceleme otelimizde.
Bugün Havana ‘dan ayrılıyoruz. Erken saatlerde Havana Havalimanı’na geçiyoruz. TÜRK HAVA YOLLARI tarifeli seferi ile 08:50 dönüş yolculuğumuz başlıyor. Geceleme uçakta.
Yerel saat ile İstanbul Yeni Havalimanı’na varışımızla birlikte anılarla dolu turumuzun sonu.
FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER;
• Küba Vizesi (50 EUR) (Yeşil pasaporta gerekmemektedir)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Programda belirtilmeyen yemek ve içecekler
• Kişisel Harcamalar
• Bahşişler 50 EUR
• Yurdışı çıkış harcı (710 TL)
17 KASIM 2025
1 TK 183 L MO 17NOV ISTHAV HS1 0150 0700 CABIN YE
2 TK 183 L SA 22NOV HAVIST HS1 0830 0925*CABIN YE